Η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2019
θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Αίγλη Ζαππείου

ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ


Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894, με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρεία είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου, χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή, με έμφαση στον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης. Στην προσπάθεια ανάδειξης ελληνικών ποιοτικών αποσταγμάτων, η ποτοποιία εμφιαλώνει το πιο εκλεκτό μέρος της απόσταξης, το δικό της «αδόλωτο» και με υπερηφάνεια διαθέτει στο κοινό το ultra premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο. Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της «καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου, που αποστάζεται για τρίτη φορά, για 13 ώρες, μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911. Η ιστορία της ποτοποιίας στα παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα «παντρεύτηκε» με την αγάπη και το μεράκι, για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ποτό. Έτσι δημιουργήθηκε η M DRY Mastiha, ένα σύγχρονο bar drink με sophisticated design! Προέρχεται από την απόσταξη μαστίχας σε παραδοσιακούς άμβυκες και παράγεται από αυθεντική μαστίχα Χίου. Η Μ DRY Mastiha είναι βραβευμένη από το διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, για την εξαιρετική της ποιότητα. 

www.adolo.gr/adolo.html

www.mdrymastiha.gr

www.ouzoplomari.gr