TSANTALI VINEYARDS & WINERIES


Η οικογένεια Τσάνταλη ασχολείται με την αμπελοκαλλιέργεια, την οινοποίηση και την παραγωγή αποσταγμάτων από το 1890. Τότε ξεκίνησε να ασχολείται και με την απόσταξη ούζου. Μάλιστα, η αυθεντική συνταγή της οικογένειας πέρασε από γενιά σε γενιά, με ιδιαίτερο σεβασμό και φροντίδα και είναι η κληρονομιά που βρίσκεται και σήμερα στο Ούζο Τσάνταλη. Τα δε τσίπουρα που παράγει η εταιρεία είναι τα Kanenas (από στέμφυλα μαλαγουζιάς), Άβατον, Μακεδονικό με γλυκάνισο και χωρίς. Ιστορικά, ο Ευάγγελος Τσάνταλης, οινοποιός 2ης γενιάς μετέτρεψε τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand name, συνώνυμο της καινοτομίας. Σήμερα η 3η και η 4η γενιά της οικογένειας Τσάνταλη συνεχίζει τη μακρά ιστορία της.

www.tsantali.com