35 CRETAN DISTILLERY

Το όνομα 35Ν αφορά τον 35ο παράλληλο της γης, όπου σε ένα μικρό σημείο του πλανήτη βρίσκεται μια μεγαλόνησος, η Κρήτη. Εκεί που οι άνθρωποι έπρατταν και ζούσαν πάντα με ψυχή. Εκεί όπου η τσικουδιά 35, το παραδοσιακό κρητικό απόσταγμα, φτιάχνεται από μια ψυχομένη συντροφιά. Μια παρέα που σε λίγο φτάνει σε αριθμό ετών φιλίας αυτόν του ονόματός της και έχει ένα σκοπό: να φτιάξει την καλύτερη τσικουδιά του τόπου της, άξια της ιστορίας της και της ιστορίας του, που θα κάνει περήφανους τους δημιουργούς της, όσους την κερνούν και όσους την πίνουν. Φτιάχνεται στο Ρέθυμνο, με κλασματική ασυνεχή απόσταξη, στο αποστακτήριο που δημιούργησε ο Ηλίας Μελισσουργός, με τη στήριξη των Γιώργου Μαρκουλάκη και Παντελή Φανουργάκη.