Η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2019
θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Αίγλη Ζαππείου

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ


Βασικός σκοπός της ίδρυσης του ιστορικού συνεταιριστικού Οινοποιείου Τυρνάβου, το 1961, ήταν και παραμένει η διασφάλιση και η αξιοποίηση της παραγωγής των αγροτών - αμπελοκαλλιεργητών της περιοχής. Ωστόσο, η περιοχή αυτή συνυφαίνεται με το ούζο και το τσίπουρο (Τυρνάβου), με ή χωρίς γλυκάνισο, όσο λίγες περιοχές της Ελλάδας και τα αποστάγματα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου παράγονται εκεί αποκλειστικά από σταφύλια της περιοχής. Η μεγάλη πείρα στην απόσταξη και οι νέες εγκαταστάσεις, μαζί με το σύγχρονο εξοπλισμό της αποσταγματοποιίας οδηγούν σε αποτελέσματα που παρά το μεγάλο όγκο παραγωγής δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα.

www.tirnavoswinery.gr