ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

Το ούζο της αποσταγματοποιίας Κατσάρου είναι ίσως αυτό με τη μακρότερη πρόσφατη ιστορία, αφού το αποστακτήριό της είναι ενεργό από το 1856. Έτσι, η οικογένεια Κατσάρου, που βρίσκεται πια στην τέταρτη γενιά ενασχόλησης με την απόσταξη, πρεσβεύει πως εφόσον το ούζο είναι αποκλειστικά ελληνικό προϊόν, το αποστακτήριό της είναι το παλαιότερο του κόσμου! Έως το 1965 τα ποτά της φίρμας κυκλοφορούσαν κυρίως τοπικά, αλλά από τότε εξαπλωθήκαν στην ευρύτερη αγορά. Τόσο το ούζο, όσο και το τσίπουρο, το μπράντι και τα ηδύποτά της αποσταγματοποιίας παράγονται πάντα στον Τύρναβο, με παραδοσιακές συνταγές που κρατούν από τον ιδρυτή της, Νικόλαο Κατσάρο.