Η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2019
θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Αίγλη Ζαππείου

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΡΔΑΣΗ


Τσίπουρο και ούζο Τυρνάβου, με εμπειρία και γνώση τριών γενεών, που εμπεριέχει το μόχθο των προγόνων της οικογένειας Καρδάση, για να μεταφερθούν στο χρόνο τα μυστικά της τέχνης της στην απόσταξη. Όλα αυτά περικλείονται στα προϊόντα της ποτοποιίας - αποσταγματοποιίας Καρδάση, το μεράκι, η πείρα και οι μυστικές συνταγές της οποίας συνδυάζονται σήμερα με επενδύσεις σε σύγχρονη τεχνολογία. Αποτέλεσμα αυτού του σοφού συνδυασμού είναι τσίπουρα (με και χωρίς γλυκάνισο), ανάμεσά τους και ένα παλαιωμένο, ούζο, αλλά και μπράντι. Μεγάλο όμως ατού της εν λόγω εταιρείας αποτελούν οι άνθρωποί της, που με τον ίδιο ζήλο με τους προγόνους τους μοχθούν για τα προϊόντας τους.

www.tsipourokardasi.gr