PANAGIOTOPOULOS WINES & SPIRITS
O Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, αφού συνέλεξε εμπειρία εργαζόμενος σε οινοποιεία της Μεσσηνίας, ξεκίνησε το 1982 να υλοποιεί το όνειρό του (να φτιάξει δικό του κρασί), μαζί με τον αμπελουργό πατέρα του και ομάδα συνεργατών. Το οινοποιείο εντός του κτήματος, που αρχικά ήταν φυτεμένο με διεθνείς ποικιλίες αμπέλου, ήταν έτοιμο πριν τον τρύγο του 2005. Αργότερα φυτεύτηκαν και χαρισματικές ελληνικές ποικιλίες (ανάμεσά τους και το γηγενές φιλέρι), στον αμπελώνα που εφαρμόζεται βιολογική καλλιέργει, για να δώσει σταφύλια στο υπερσύγχρονο οινοποιείο της Panagiotopoulos Wines, το οποίο λειτουργεί με διάφορες πιστοποιήσεις και πρότυπα. Τώρα πια, με την ίδια φροντίδα και ανάλογα ποιοτικά στάνταρ, παράλληλα με τα πολυβραβευμένα κρασιά της, η εταιρεία εισήλθε και στο χώρο των αποσταγμάτων (Panagiotopoulos Spirits).