LOCO DOCKO

Τρεις άνθρωποι µε εµπειρία, πάθος και βαθιά γνώση ενώνουν τις δυνάµεις τους και «γυρίζουν σελίδα» στο τσίπουρο. Ο Χρήστος Βαβάτσης, µε πολυετή γνώση στις αποστάξεις, ο ∆ηµήτρης Βαβάτσης, µε παρουσία τριάντα και πλέον ετών στη διακίνηση και πώληση αποσταγµάτων και ο Σταύρος Σταυράκης, καταξιωµένος επιχειρηµατίας στο χώρο του Labelling και του Branding, ιδρύουν την «Loco Docko Distillery» με έδρα την Καρδίτσα. Από τις ποικιλίες μαλαγουζιά, ασύρτικο και αγιωργίτικο, από διαφορετικές αμπελουργικές ζώνες και με ιδιαίτερες τεχνικές απόσταξης, το τσίπουρο «Loco Docko» έρχεται να ανατρέψει τα καθιερωμένα, τόσο ως προς το εκλεπτυσμένο αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα, αλλά και όσον αφορά την εμφάνισή του. Μεστό, με πλούτο αρωμάτων και γευστική πολυπλοκότητα έχει ήδη κατακτήσει τη θέση του στην κατηγορία των premium ελληνικών λευκών αποσταγμάτων από στέμφυλα.