Κοκτέϊλ

Κοκτέιλ

Αν και το καλό ελληνικό απόσταγμα πρέπει να δοκιμάζεται σκέτο για να αντιληφθείς την αξία του, είναι εξίσου ενδιαφέρον να χρησιμοποιηθεί ως βάση για κοκτέιλ. Κοκτέιλ από γνωστούς Έλληνες mixologist, με βάση αγαπημένα ελληνικά αποστάγματα, μπορείτε να δείτε εδώ, μέσα από μερικές από τις πιο ανατρεπτικές συνταγές κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα, που ανταγωνίζονται επάξια εκείνες των αντίστοιχων διεθνών:

Golden Fresh Paloma & Aged Negroni, με βάση τα αποστάγματα Golden Harvest (premium tsipouro), Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση & Botanic Liqueur Family Kardasi (Άννα – Μαρία Σαμουλαδά)

O/PURIST Blue & Ο/PURIST Pink, με βάση το απόσταγμα O/PURIST (Γιάννης Μιχαλόπουλος)

Heaven’s Garden, Humble Crafter & Proud Summer, με βάση τα αποστάγματα Μαλαγουζιά, Μούχταρο & Hefebrand του Lost Lake Distillery (Βασίλης Βασιλείου)

Traditional Sin, Angels’ share, Happy lemon, Mystic 7, με βάση τα αποστάγματα Ούζο Κατσάρος Legendary, Τσίπουρο τριπλής απόσταξης Angel Tears, Limoncello Katsaros & Mastiha Katsaros (Γιώργος Καραβάνας)

Δείτε μερικές από τις πιο ανατρεπτικές συνταγές κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα, που ανταγωνίζονται επάξια εκείνες των αντίστοιχων διεθνών.

  • cocktail-apostagmata1
  • cocktail-apostagmata10
  • cocktail-apostagmata2
  • cocktail-apostagmata3
  • cocktail-apostagmata4
  • cocktail-apostagmata5
  • cocktail-apostagmata6
  • cocktail-apostagmata7
  • cocktail-apostagmata8
  • cocktail-apostagmata9