Η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2019
θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Αίγλη Ζαππείου

MELISSANIDI ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ


«Τα καλά αποστάγματα είναι εύκολη υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ποιοτικές πρώτες ύλες και 100 χρόνια εμπειρίας». Αυτό είναι το «πιστεύω» της Ποτοποιίας – Αποσταγματοποιίας Melissanidi, που ιδρύθηκε το 1924 και βασικό προϊόν έχει το ούζο «Αρχοντικό», αλλά και 32 γεύσεις λικέρ, μπράντι και ρούμι. Σήμερα βρίσκεται στην 3η γενιά, που «εκμεταλλεύεται» τις πολύτιμες γνώσεις, τη μακρόχρονη παράδοση και το σπάνιο μεράκι που κληρονόμησε. Συνδυάζει δε όλα αυτά με σύγχρονες πρακτικές τεχνολογίας, διατηρώντας όμως παραδοσιακή τη διαδικασία απόσταξης και μυστικές τις συνταγές της, που εφαρμόζονται από το 1924. Καταλυτικό ρόλο στην ποιότητα των προϊόντων της παίζει το φυσικό νερό από τις πηγές του Καϊμακτσαλάν και οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες.