Τα κορυφαία εστιατόρια/μεζεδοπωλεία που προσφέρουν φέτος ευφάνταστους μεζέδες στους επισκέπτες της εκδήλωσης Ελληνικό Απόσταγμα είναι «Άδολο | Ψαράδων Γεύσεις», και «Ψαράδες». Γιατί το Ελληνικό Απόσταγμα υποστηρίζει την αναβαθμισμένη θέση του τσίπουρου και του ούζου στο σύγχρονο εστιατόριο.
Το Άδολο σερβίρει στη Νέα Κηφισιά πιάτα σύγχρονης και δημιουργικής ψαροφαγίας, με ολόφρεσκες πρώτες ύλες ελληνικών και όχι μόνο θαλασσών. Η πολύ καλή κάβα του εστιάζει, εκτός από το κρασί, σε μεγάλη γκάμα ούζων, τσίπουρων, ενώ δεν λέιπουν τα κοκτέιλ με ελληνικά ηδύποτα. Μια επιλεγμένη ομάδα μαγείρων, με executive chef τον μετρ ψαριού και θαλασσινών Βασίλη Τσατσάκη εγγυάται για το αποτέλεσμα.
Άδολο | Ψαράδων Γεύσεις
Εχίνου 1, Νέα Κηφισιά
210 620 5015
www.adolo-restaurant.gr
Ονομάστηκε Ψαράδες από τον δαιμόνιο ιδιοκτήτη του, εστιάτορα Γιάννη Βουλγαράκη, για να τιμήσει αυτούς που μοχθούν για να φτάνει στο εστιατόριο ο αφρός κάθε ψαριάς τους. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ομάδα μαγείρων με εξειδίκευση στα θαλασσινά και στη μεσογειακή κουζίνα. Αποτέλεσμα είναι πιάτα με φαντασία, λεπτότητα και αρώματα από αναμνήσεις θαλασσινών γευστικών περιπλανήσεων!
Ψαράδες
Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου 54, Παλαιό Φάληρο
210 941 4888
www.psaradesresto.gr