Η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην Αίγλη Ζαππείου.

Χορηγοί Γευστικής Απόλαυσης 2019

Τα κορυφαία εστιατόρια/μεζεδοπωλεία που προσφέρουν φέτος δωρεάν ευφάνταστους μεζέδες στους επισκέπτες της εκδήλωσης Ελληνικό Απόσταγμα είναι «Άδολο | Ψαράδων Γεύσεις», και «Ψαράδες». Γιατί το Ελληνικό Απόσταγμα υποστηρίζει την αναβαθμισμένη θέση του τσίπουρου και του ούζου στο σύγχρονο εστιατόριο. Επειδή όμως το ελληνικό απόσταγμα καταναλώνεται και στο σπίτι, στην εκδήλωση θα δειγματιστούν, επίσης δωρεάν, μεζέδες της ελληνικής εταιρείας «Παλίρροια», που φέρνουν στο σπίτι έτοιμες σπιτικές συνταγές.

Δείτε αναλυτικά τι θα δοκιμάσετε κάνοντας «κλικ» σε κάθε Χορηγό Γευστικής Απόλαυσης.

 • Άδολο | Ψαράδων Γεύσεις Open or Close

  Το Άδολο σερβίρει στη Νέα Κηφισιά πιάτα σύγχρονης και δημιουργικής ψαροφαγίας, με ολόφρεσκες πρώτες ύλες ελληνικών και όχι μόνο θαλασσών. Η πολύ καλή κάβα του εστιάζει, εκτός από το κρασί, σε μεγάλη γκάμα ούζων, τσίπουρων, ενώ δεν λέιπουν τα κοκτέιλ με ελληνικά ηδύποτα. Μια επιλεγμένη ομάδα μαγείρων, με executive chef τον μετρ ψαριού και θαλασσινών Βασίλη Τσατσάκη εγγυάται για το αποτέλεσμα.

   

  Άδολο | Ψαράδων Γεύσεις
  Εχίνου 1, Νέα Κηφισιά
  210 620 5015
  www.adolo-restaurant.gr

 • Παλίρροια Open or Close

  Η εταιρεία Παλίρροια παρέχει παγκοσμίως τον πλεόν προσιτό τρόπο κατανάλωσης αυθεντικών πιάτων ελληνικής κουζίνας, που παρασκευάζονται με προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά υλικά, χωρίς συντηρητικά και συσκευάζονται σε ασφαλείς και εύχρηστες κονσέρβες. Οι γεύσεις τους ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές, θεωρώντας τις πραγματικά “σπιτικές”. Στο Ελληνικό Απόσταγμα 2019 θα δειγματίσει το πλέον χαρακτηριστικό προϊόν της, τα ντολμαδάκια γιαλντζί (η Παλίρροια είναι η no 1 εταιρεία στην παραγωγή ντολμάδων στον κόσμο).

  Παλίρροια
  222 802 4735

 • Ψαράδες Open or Close

  Ονομάστηκε Ψαράδες από τον δαιμόνιο ιδιοκτήτη του, εστιάτορα Γιάννη Βουλγαράκη, για να τιμήσει αυτούς που μοχθούν για να φτάνει στο εστιατόριο ο αφρός κάθε ψαριάς τους. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ομάδα μαγείρων με εξειδίκευση στα θαλασσινά και στη μεσογειακή κουζίνα. Αποτέλεσμα είναι πιάτα με φαντασία, λεπτότητα και αρώματα από αναμνήσεις θαλασσινών γευστικών περιπλανήσεων!

   

  Ψαράδες
  Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου 54, Παλαιό Φάληρο
  210 941 4888
  www.psaradesresto.gr


Με την υποστήριξη

SEAOP

Υπό την αιγίδα

responsibility alliance

Χορηγοί


Χορηγοί Επικοινωνίας