ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΕΛΑΡΙΑ
Κλείνοντας 20 χρόνια ως οινοποιείο (αποσταγματοποιείο από το 2008), τα Διονύσια Κελάρια παράγουν αποστάγματα στην Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, με δική τους «μοναδική» διαδικασία απόσταξης. Έχει προκύψει από την αγάπη τους για τα αποστάγματα και την επιθυμία τους για την παραγωγή ενός εξαιρετικού τσίπουρου, που υλοποιήθηκε στο προϊόν με το όνομα «Νταραίος». Διασώζουν, έτσι, την παράδοση της αποσταγματοποιίας στην περιοχή τους, η οποία έχει υποφέρει με το χρόνο: «με ανορθόδοξες πρακτικές του παρελθόντος, που δεν κατάφεραν όμως να ξεριζώσουν τη μνήμη της απόσταξης και την ανάγκη να επιστρέψουμε σ’ αυτήν», λένε. Τα Διονύσια Κελάρια επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή επιλογή πρώτης ύλης, τόσο από τους ιδιόκτητους αμπελώνες τους, όσο και από συνεργαζόμενους, ενώ δεν διστάζουν να επενδύουν σε προϊόντα όπως το παλαιωμένο τσίπουρο.